donderdag 10 september 2009


Heel leuk, vorige week hebben we onze eerste braderie gedaan, samen met Anita van Proudkids. Het was in Zaltbommel en het thema was country en western.... wij waren volgens mij de enigen die de kraam een beetje in dat thema hebben gehouden, haha. Ik had een speelgoedpaard meegenomen als aankleding..... die was als eerste verkocht ;-)

Het was erg leuk en vooral enorm verschillend met online verkoop! Het is ons goed bevallen en we zullen het vaker gaan doen.... alleen dan beter voorbereid. Haha, stonden we daar met al onze spullen.... geen kleed meegenomen voor de kraam bv!! Verder nog van alles niet bij ons... gelukkig hadden we een hele leuke buurman die ervaren marktkoopman is. Heeft ons fijn geholpen en Anita en ik vonden de man heeeeeeel handig!

Nou, dat onvoorbereide gehannes overkomt me niet meer! Direct ben ik vrijdags gaan shoppen voor een leuke kraam-aankleding in de kleuren roze en rood ("mijn" kleuren). Als het ff kan maak ik alleen maar spullen in die kleuren ;-)

Wat me nog het meest is gevallen en bijgebleven is de aantrekkingskracht van gekleurde lintjes (aan bv. hangers) op tienermeiden! Die werden echt naar de Fleuriginal hangers en naar de Proudkids hangers toegezogen, harstikke gaaf natuurlijk!!

Komende zaterdag ga ik naar de kindermarkt in Geldrop met mijn beste vriendin! Kijken hoe dat loopt. Is niet voor commerciƫle aktiviteiten hoor, wel leuk voor 2ehands speelgoed van onze kids. Ga ik wel alle kraamdecoraties uitproberen, want dan weet ik meteen wat ik nog mis...... of te veel heb, haha.
Enne... de leukste kraam met de leukste verkopers krijgen een prijs.... dus gaan we helemaal ons best doen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten